Contact

Tijdens het werk is het niet altijd mogelijk om de telefoon op te nemen. Stuur dan uw vraag via email of onderstaand contactformulier en ik zorg dat u binnen 24u een antwoord krijgt. Indien u geen antwoord hebt ontvangen, is er misschien iets misgelopen en kan u uw bericht opnieuw sturen naar info@dierenosteopaat.be

Bij niet opdagen op een gemaakte afspraak wordt de volledige behandeling in rekening gebracht. Jammer genoeg lijkt het de nieuwe trend om een afspraak te maken en niet op te dagen. Uit respect voor de andere klanten en mezelf, vraag ik om enkel een afspraak te maken indien u deze wenst na te komen. Annulatie van de afspraak moet ten laatste 48u op voorhand om andere mensen ook de kans te geven om vroeger geholpen te kunnen worden. Geef zeker aan als u graag vroeger geholpen wil worden aangezien ik met een wachtlijst werk om onverwachte annulaties te kunnen opvullen. 

Ik behandel honden en katten enkel in de praktijk. De honden graag droog aanbieden, zonder recente ontvlooiing in de vacht (spot-on) voor mijn eigen gezondheid.  Vanwege tijdsgebrek en het toenemende verkeersprobleem worden er geen paarden meer behandeld. 

Na een behandeling vraag ik om je dier fysische rust te geven, hou hier rekening mee in je planning. 

  • Enkele voorzorgsmaatregelen vanwege COVID:
    - Kom bij voorkeur alleen met uw dier naar de praktijk.
    - Kom op het juiste uur en vermijd wachten in de wachtzaal

Dierenarts
Dierenarts-osteopaat-acupuncturist
Kris De Ceulaer Hond, kat en paard
Dierenarts
Dierenarts Cuvelier - De CeulaerEigen praktijk
Absveldstraat 31
2880 Bornem

Ik werk ook nog in 1 andere praktijk (Dier en Dorp). Voor meer informatie of een afspraak in deze praktijk, kan u de praktijk zelf contacteren.

Dierenarts
Dierenartsenpraktijk Dier en Dorp1x per maand op woensdag
Dorp 89 - 95
2820 Bonheiden
Tel en fax: 015 51 39 99
dierendorp.be
Dierenarts
Dierenartsenpraktijk De Nekker1x per maand op woensdag
Mechelsesteenweg 331A
2820 Bonheiden
Tel en fax: 015 691 692
dierenartsendenekker.be