Contact

Tijdens het werk is het niet altijd mogelijk om de telefoon op te nemen. Stuur dan uw vraag via email of onderstaand contactformulier en ik zorg dat u binnen 24u een antwoord krijgt. Indien u geen antwoord hebt ontvangen, is er misschien iets misgelopen en kan u uw bericht opnieuw sturen naar info@dierenosteopaat.be

Bij niet opdagen op een gemaakte afspraak wordt de volledige behandeling in rekening gebracht. Uit respect voor de andere klanten en mezelf, vraag ik om enkel een afspraak te maken indien u deze wenst na te komen. Annulatie van de afspraak moet ten laatste 2 werkdagen op voorhand om andere mensen ook de kans te geven om vroeger geholpen te kunnen worden. Geef zeker aan als u graag vroeger geholpen wil worden aangezien ik met een wachtlijst werk om onverwachte annulaties te kunnen opvullen. 

Ik behandel honden en katten enkel in de praktijk. De honden graag droog aanbieden, zonder recente ontvlooiing in de vacht (spot-on) voor mijn eigen gezondheid.  Vanwege tijdsgebrek en het toenemende verkeersprobleem worden er geen paarden meer behandeld. 

Na een behandeling vraag ik om je dier fysische rust te geven, hou hier rekening mee in je planning. 

Dierenarts
Dierenarts-osteopaat-acupuncturist
Kris De Ceulaer Hond, kat en paard
Dierenarts
Dierenartsen AmanaEigen praktijk
Absveldstraat 31
2880 Bornem

Ik werk ook nog in 1 andere praktijk (Dier en Dorp). Voor meer informatie of een afspraak in deze praktijk, kan u de praktijk zelf contacteren.

Dierenarts
Dierenartsenpraktijk Dier en DorpTweewekelijks op donderdag
Rijmenamseweg 180
2820 Bonheiden
Tel en fax: 015 51 39 99
dierendorp.be